Warm!!

Door: Heleen

Blijf op de hoogte en volg Heleen

19 November 2011 | Nederland, Arnhem

Anula allemaal,

Na een prima vlucht naar Ghana stond Alex ons inderdaad op te wachten op de afgesproken tijd(om 21.00 uur). Wat een vriendelijke man, hij loodste ons weer met zijn auto door het superdrukke Accra. Hoezo verlost van files, hier deden we er 2 uur over om bij zijn huis te komen, terwijl je midden in de nacht er 20 minuten over doet. Hij herkende ons nog (vertelde hij). Was het beleefdheid. Hij was verhuisd, de zaken gingen goed, het huis was groter. Hij was er trots op. We waren moe en sliepen gauw omdat we de volgende morgen om04.00 ur op moesten staan vanwege de binenlandse vlucht. We waren de enige blanke passagiers in het vliegtuigje, na een uurtje vliegen waren we dan echt in tamale. Ook daar stond de man van Ajera ons op te wachten.Ajera (verpleegkundige en kennis van Helen)
zou voor ons een slaapplaats regelen. Inderdaad we kregen in een compound een kamertje toegewezen. Ik denk 4 bij 4 meter, met 2 matrassen op de grond. In het hoekje van de kamer een afgeschot gedeelte, onze badkamer, nou ja een gat in de vloer en een container met water met een litermaat erin. Voor het sanitaur moeten we bij de families door hun woongebeuren, dus we groeten ontzettend veel iedereen wil iets tegen je zeggen. Of we vanmorgen ook maar even met het fototoestel wilden komen ze wilden op de foto en dan naar het schermpje kijken hoe ze erop staan. We moesten gisteavond naar de chief van de compoud ons even voorstellen, zonder hem gegroet te hebben kun je er eigenlijk niet wonen. Dus we zijn op audienrie geweest. Wat is het hier toch weer bijzonder, en wat super de super leuk om weer teug te zijn. Vandaag alweer een lekke band met de fiets, een internetcafe bezcht waar de computers het gewoon niet deden. het kantoor is er niet meer, Kortom we zijn weer helemaal terug in TAmale.
We genieten, Tot zover.

Liefs Heleen.

• 19 November 2011 - 19:03

Tineke:

Hai Heleen, het klinkt weer heerlijk enthousiast, geweldig. Heel veel plezier, groet Tineke

• 19 November 2011 - 20:10

Hans:

Ik vind jullie moedig !
    Veel genoegen.

• 20 November 2011 - 09:42

Tiny:

Of je niet bent weggeweest he?
    Veel plezier met jullie avonturen!!
    liefs

• 20 November 2011 - 17:57

Bep:

Wat leuk om weer mee te mogen reizen.Geniet van je verblijf in Ghana en ik kijk uit naar het vervolg.

• 20 November 2011 - 18:59

Ton:

Hoi Heleen,

Bewondering voor je inzet, lef en
    doorzettingsvermogen. Zou voor mij
    helemaal niks zijn, maar dat wist je
    al. Hoop voor je dat alles goed blijft
    gaan.
    Hier ging het vandaag wat minder met
    Vitesse, 4-0 verliezen van Feyenoord is niet zo best !!!!
    Ik hou je op de hoogte.

geniet ze,